Verzekeringen afsluiten met een flinke korting

Voor verzekeringen heeft Politievoordeel.nl collectiviteits afspraken gemaakt zodat je je verzekeringen met een flinke korting kunt afsluiten. Voor de autoverzekering is er bijvoorbeeld een extra collectiviteitskorting mogelijk tot wel 30%. Maar ook voor andere verzekeringen hebben wij mooie afspraken gemaakt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat we al je vragen kunnen beantwoorden en bieden we je graag onze persoonlijke dienstverlening aan.

Politievoordeel_Frits

Voordelige autoverzekering

Als je op zoek bent naar een goede en voordelige autoverzekering, dan hebben wij goed nieuws. We hebben het voor elkaar gekregen om een fikse collectiviteitskorting te regelen. Als medewerker van de politie ontvang je tot 30% korting op de premie van je auto. LET OP: Je moet daadwerkelijk aantonen dat je bij de politie werkt.

Wat mag je verwachten?

  • Passende offerte binnen 24 uur
  • Collectiviteitskorting tot wel 30%
  • Geen eigen risico
  • Gratis vervangend vervoer bij schade
  • 24-uur bereikbaarheid bij noodgevallen
Politievoordeel_Davina

Afspraken op locatie of bij ons op kantoor

Wil je een persoonlijk advies met een adviseur? Thuis of op kantoor? In de avond? Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via Whatsapp op: 06-43817327 en tijdens kantoortijden op: 071-2048493.