Verzekeringen afsluiten met een flinke korting

Voor verzekeringen heeft politievoordeel.nl collectiviteits afspraken gemaakt zodat je je verzekeringen met een flinke korting kunt afsluiten. Voor de autoverzekering is er bijvoorbeeld een extra collectiviteitskorting mogelijk tot wel 30%. Maar ook voor andere verzekeringen hebben wij mooie afspraken gemaakt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat we al je vragen kunnen beantwoorden en bieden we je graag onze persoonlijke dienstverlening aan.

Voordelige autoverzekering

Als je op zoek bent naar een goede en voordelige autoverzekering, dan hebben wij goed nieuws. We hebben het voor elkaar gekregen om een fikse collectiviteitskorting te regelen. Als medewerker van de politie ontvang je tot 30% korting op de premie van je auto. LET OP: Je moet daadwerkelijk aantonen dat je bij de politie werkt.

Wat mag je verwachten?

Passende offerte binnen 24 uur

Collectiviteitskorting tot wel 30%

Geen eigen risico

Gratis vervangend vervoer bij schade

24-uur bereikbaarheid bij noodgevallen

Politievoordeel Horst

Andere verzekering berekenen

Wil je aan andere verzekering aanvragen dan een autoverzekering? Bijvoorbeeld een inboedel-, opstal- of aansprakelijkheidsverzekering? Ook hier kunnen we je ruim 30% collectiviteitskorting bieden. Neem hiervoor contact met ons op per mail of telefoon zodat we direct jouw voordeel kunnen berekenen.

Je ontvangt binnen 24 uur je offerte.
Wil je liever nu direct iemand aan de lijn, bel dan 071-2048493.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood op 071-2048493
of via Whatsapp 06-33958395

Afspraken op locatie
of bij ons op kantoor

Wil je een persoonlijk advies met een adviseur? Bij ons op kantoor? In de avond? Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden.