Onderhandelen doen wij voor je

Ga je een keuken of een badkamer kopen? Dan moet je weten dat je ontzettend goed moet opletten dat je niet te veel betaalt. Want ga je akkoord met de offerte van de verkoper, dan heb je grote kans dat je te veel betaalt. Het kan voordeliger en wij hebben de oplossing!

Hoe werkt het?

Eerst stuur je jouw offerte naar ons op. Daarna ontvang je van ons een vergelijkbare offerte, maar dan met een flink lagere prijs. Maar wat kost het?
Wij brengen 387,- euro in rekening voor een succesvolle onderhandeling. Daarnaast ontvangen wij van jou 10% van het bedrag dat wij van de prijs hebben weten af te krijgen.
Let op: Wij werken volgens het no cure-no pay principe. Dus als het voordeel niet meer is dan de kosten, dan betaal je ons helemaal niks.
Gebruik onze onderhandelaars dus kosteloos of voor het regelen van een flink voordeel.
Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk?

Stuur je offerte naar ons op en geef daarbij aan dat je ons machtigt om namens jou het gesprek aan te gaan met jouw verkoper

Wij zullen namens jou de onderhandelingen uitvoeren

Je ontvangt een nieuwe offerte met een lagere prijs (dit kan een offerte van jouw verkoper zijn, maar ook van een andere keukenleverancier. Let op: dit is altijd een vergelijkbare of betere uitvoering van jouw offerte)

Politievoordeel Horst

Wij helpen je ook graag bij:

Huis verkopen

Autoverzekering

Hypotheek afsluiten

Fietsplan

Rechtsbijstandverzekering

Reisverzekering

Wil je weten welk voordeel jij kunt behalen, maak een belafspraak.
Liever direct contact? Bel dan nu met 071-2048493

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood op 071-2048493
of via Whatsapp 06-33958395

Afspraken op locatie
of bij ons op kantoor

Wil je een persoonlijk advies met een adviseur? Bij ons op kantoor? In de avond? Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden.